Empuries cap al tard – un any més

Empúries de nou. Empúries a l’agost, amb menys calor i mes turmentes d’estiu. Amb guio nou, amb altres companys, però amb la mateixa directora trempada, amb la mateixa il•lusió o pot ser encara mes. Empúries de nou per descobrir altres camins, per cercar emocions, per conèixer histories boniques i per connectar amb la gent.

En aquest espai hi ha algo que et dona vida, hi ha aquella energia que t’impulsa a fer i a voler mes. Hi ha el dubte d’un espectacle nou i la certesa del déjà vu. Les Ruïnes son acollidores i sempre disposades a contar-te la seva historia. O a guiar-te en el teu propi recorregut per descobrir-la. Perquè passejant entre mosaics i estàtues, notes un “je ne sais quoi” del lloc que et porta, però que al mateix temps et deixa fer.

Ruines d'Empuries

Aquest any parlem de romans i de fòrums, de campaments i de tendes militars, de tradicions i mites, seguint el mateix objectiu: fer riure i entretenir. Hi ha molta complicitat i escolta, hi ha joc de mirades, hi han somriures, pauses, a vegades entrebancs, però, sobretot, hi ha la joia d’actuar.

Hi sóc jo, desprès d’un any, amb els records de l’edició anterior encara vius i desitjant que s’impregnin d’altres. Jo amb ganes de fer passar una bona estona a la gent i amb una alegria inesgotable. Un any en el que he estudiat teatre i ara, amb un egoisme assumit i declinat a la vegada en la felicitat de compartir escenari, vull desenvolupar eines i trobar mes vies d’expressió.

Empúries de nou. Per mi. Per i amb tots vosaltres.

Xuspi Hernandez, Carme Delgado, Joffre Huguet, Marina Bakalulis, Albert Tremols, Marga Nicuesa i Casandra Lungu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s