Undercloud, around the cloud, over the cloud. Everywhere.

De pe 16 pana pe 31 august, pe terasa La Motoare (Laptaria Enache in caz de ploaie), are loc Festivalul de Teatru Independent UNDERCLOUD, organizat de compania D’AYA.

Spectacole din tara, din Bucuresti, productii proprii ale companiei D’AYA, toate in doua saptamani intense de teatru. Marius Manole in doua spectacole-lectura (Mecanica inimii si Marea iubire a lui Sebastian) si intr-o ipostaza noua, de producator – spectacolul Terapie prin sex@gmail.com, de si cu Pusa Darie, de la Teatrul din Iasi, Ramona Dumitrean, care a jucat ieri, intr-un spectacol underground; puteti revedea Dragostea dureaza 3 ani, un spectacol semnat D’AYA, care se joaca de ani buni cu mare succes si atatea alte productii.

In afara de program in sine si de toate spectacolele, merita sa mergeti si pentru locatia unica a fesitvalului, terasa La Motoare, sub cerul liber…liber ca actorii pe scena, unde au puterea sa ne faca pe noi sa plangem, sa zambim, sa ne zdruncine convingeri, sa ne tulbure, sa ne cucereasca pentru totdeauna…

Aici puteti gasi programul Festivalului. Schimbare de ultima ora: pe 20 august, in loc de Neverland, va veti intalni cu Rodica Mandache si Marius Manole in spectacolul-lectura Marea iubire a lui Sebastian.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s