Tallers d’interpretació i dansa: Sol Picó – La Piconera

Sóc abonada a molts butlletins d’informació: teatre, música, opera, cinema, ofertes de viatge, bitllets d’avió, roba etc etc. Avui he rebut un de l’Associació de Companyies de Teatre Professionals de Catalunya, el CIATRE Butlletí. Dues noticies que m’han alegrat el dia: l’estrena de Zirocco (Cia Cascai Teatre), a Temporada Alta, el 27 de novembre, interpretat i dirigit per un dels meus professors de l’any passat, Marcel Tomas.

L’altre noticia i la més atractiva, innovadora i alegre, digueu-li com vulgueu, és que la companya de Sol Picó organitza dos tallers d’improvisació i interpretació per al teatre i la dansa. Les classes aniran a càrrec de Frank van den Ven , ballarí i coreògraf format al Japó per Min Tanaka, i Alejandro Catalán, ja famós a l’àmbit artistic català. A més a més, el passat setembre va impartir un curs al Galliner, sobre el surgimiento del nuevo actor.

Jo, per temes d’horaris, encara no se si pugui apuntar-me a cap dels tallers. Però us els recomano i crec que són una bona oportunitat per conèixer maneres diferents de treballar i prendre contacte amb altres cultures artístiques.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s