Premiera la TNB – Avalansa

TNB e in focuri si are astazi si maine avanpremiera cu Avalansa in regia lui…….the one and only….Radu Afrim!! Believe it or not, Radu Afrim monteaza la National si, cu siguranta, va scutura scena de la Atelier de multe prejudecati sau stereotipii. Premiera oficiala este pe 7 decembrie, iar urmatoarele reprezentatii pe 14 si 15 decembrie.

Scenografia ii apartine Iulianei Valsan, cu care Afrim a colaborat deja pentru Herr Paul, Piata Roosvelt sau Myriam W. Actorii – combinatie flamboaianta de nou si traditional: Marius Manole, Rodica Ionescu, Vitalie Bichir, Ilinca Tomoroveanu, Mircea Rusu, Constantin Cojocaru, Ana Ciontea, Aristita Diamandi.

Aici e galeria foto a spectacolului, realizata de Bogdan Stanga. So, enjoy and…be careful! Avalanche is coming, you can only whisper!

Afis Avalansa - Raluca Aprodu si Marius Manole ©Bogdan Stanga

Afis Avalansa - Raluca Aprodu si Marius Manole ©Bogdan Stanga

UPDATE: Chiar in ziua premierei, un flash interviu cu Radu Afrim: atmosfera de la repetitii si responsabilul de serviciu, Marius Manole, proiecte de vara si creativitate.

Marius Manole, intervievat de Dan Boicea in Adevarul Literar si Artistic, vorbeste despre placerea de a face teatru, despre joaca implicita si despre neajunsurile vietii de actor.

Advertisements

2 thoughts on “Premiera la TNB – Avalansa

  1. O piesa oribila, o prostie totala, un talmes-balmes de gesturi inutile, un regizor in totala pana de inspiratie revarsand in scena in scena haotic, de umplutura, gesticulatii penibile fara legatura cu textul. Nici actorii nu stralucesc, un rateu integral. Criza teatrului acum, cand se joaca intotdeauna cu casa inchisa, de fapt este mult mai profunda decat atunci cand lumea nu venea in sali. Artistii nu mai au niciun reper, absolut totul se ovationeaza in picioare de catre un public fara discernamant, nu se mai poate face distinctia intre succes si rateu, ambele sunt primite cu aceleasi ovatii. Sau poate ca au dorit sa experimenteze pana la ce nivel poate publicul aplaudac inghiti tampenie dupa tampenie fara sa se revolte. Indiferent ce au facut este o batjocura la adresa banilor si timpului nostru. Un SINCER HUOOOO DIN RARUNCHI! Iesiti din sali ! Unde e Omul Perna?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s