L’art no mossega – Arta nu musca

Aquest dies, Bucarest esta de festa. De festa major diriem aqui Catalunya. O, com diem a Rumania, hi han “els dies de la ciutat”. Per tal de celebrar-ho, l’asociacio “L’art no mossega” ha iniciat un projecte que es proposa fomentar les arts i la seva connexio amb la ciutat i els ciutadans. Del 16 al 22 de setembre, a les parades de metro de Bucarest, hi haura musica en directe i dansa 😉 Per exemple, el programa d’avui incluia musica classica: un cuartet de violes i violoncel en una parada, piano en una altra i piano i viola en la tercera. Que en penseu?

L’art no mossega – dansa al metro

Musica classica al metro

Segons la pagina de Facebook i la web, el projecte esta tinguent exit i bastant public 🙂 Realment, penso que es una manera agradable i relaxant de viatjar amb metro, aprofitant l’estona per coneixer un xic mes el mon de les arts i apropar-t’hi! Enriquidor, no?

Apart d’aquest projecte, l’asociacio esta desenvolupant d’altres, amb la mateixa finalitat de conectar la societat civil amb les arts i aconseguir l’implicacio i l’interacio entre aquestes dos entitats: Llibre. Dansa. Joc (taller de llibres, on cada participant havia de portar el llibre que li havia marcat la vida), Meet the Romanian Artists (trobada de musics, dissenyadors i ballarins) o Pure Green Blood (el vernissage de l’obra d’una jove artista).

A Girona no hi tenim metro, pero podriem animar les parades de bus, els bussos, els trens, que en penseu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s