#momentdeldia

Feia dies que volia escriure i no trobava la manera o el moment. Però la idea la tenia – volia parlar sobre el moment del dia. Sí, aquell moment que segur que tots tenim (o l’hauriem de tenir) al llarg del dia, quan se’ns talla la respiració, quan el cor batega mes fort, quan se’ns eixampla el món, quan alguna cosa ens corpren, quan tot desapareix i quedem només nosaltres i aquella cosa que ens fa inmortals per un instant. Precisament he escrit avui aquest article perquè he tornat a viure un moment del dia que m’havia passat fa setmanes – m’he trobat una altra vegada el noi de l’acordió. Abans estava a Santa Clara, avui a la perfumeria de Pl. Catalunya. I avui m’he parat a escoltar-lo i li he donat una moneda. M’havia sapigut greu tenir tanta pressa l’altra dia. Té uns ulls blaus preciosos i quan toca et fa viatjar una estona en un món de sons que dibuixen una alegria passatgera. O no. Depèn de com enfoquem la quotidianitat.

Així ha sigut com m’he enrecordat de tots els altres moments del dia dels que no havia parlat encara – el pare que sentint una cançó d’uns musics de carrer va agafar  la seva filla de 2 o 3 anys en braços i va començar a ballar amb ella. Hi ha algo més tendre? Eren tant bonics – ells dos i la música. Després la parella gran del Pont de Pedra – ella es posava maca perquè ell li fes una foto amb la Catedral de fons. Com es miraven, quina elegància en els moviments d;ella, quanta cura en l’actitud d’ell.

Per dosificar els moments del dia, només parlaré d’un més – quan, just abans d’actuar, dues noies es van parar per parlar amb mi a la plaça i em van dir: Et puc dir una cosa? Es que fas molt bona olor. ❤ #muerodeamor i ho guardo tot a les butxaques de l’ànima, com deia la cantant de Maia en la Gala dels Premis Acustik de La Vanguardia. Moment d’aqella nit? Lax’n’Busto cantant #t’estimomolt.

I per vosaltres, quin és el #momentdeldia ? Crec que aquesta cançó enganxa força, oi?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s